Info om denna veckas bugglektion

Hej allihopa! Denna vecka kommer bugglektionen (både fortsättningslektionen och grundlektionen) att hållas i KC:HI på Kemicentrum istället för Gasquesalen. Ni hittar KC:HI till vänster efter att ha gått in genom B-entréen. De vanliga tiderna gäller.

Balboa-taster och danskvällar!

Som komplement till buggkurserna (och för att det är så fantastiskt roligt!) så kör vi danskvällar på onsdagar, i Kemicentrum, seminariesal L, kl 17-19 (ingång B, första seminarierummet på höger sida). Blandad buggvänlig musik och vanligtvis en härlig blandning av nybörjare och gamla rävar! Vi har inga tränare på plats, men de flesta brukar vara hjälpsamma om man undrar över den senaste turen eller så )

Det kostar inget och alla danssugna är välkomna!

Vid första tillfället, 10 oktober, är det dessutom en taster i Balboa, samma plats! Den är gratis och startar 18.45, med fika innan, från 18.30!

Höstterminen närmar sig!

Sommaren har börjat lida mot sitt slut, och det innebär att vi snart börjar nästa omgång danskurser!

Grund- och fortsättningskursen i bugg drar igång igen den 7e oktober och anmälan ligger uppe under kurser och betalning > bugg

Den här terminen har vi också glädjen att meddela att vi kommer erbjuda inte mindre än FYRA andra danser också! En nybörjarhelg i Lindy Hop och en kurs i Collegiate Shag (som kommer gå måndagkvällar), en kurs i Balboa (tisdagar) samt en nybörjarhelg i Boogie Woogie. Missa inte det!

Kommande kurstillfällen och danskvällar

För grund- och fortsättningskursen så är kommande veckas kurstillfälle inställt. Det är alltså ingen kurs 22 oktober.

Vill man öva (och lindra eventuell dansabstinens eller tentaångest) så är man varmt välkommen på vår danskväll. Vi drar igång 17.15 och håller till i Fikafika i E-huset. Det kostar inget och är öppet för alla som vill vara med. Där kör vi dans både 18e och 25e oktober!

Dansa med Teknologkåren!