Kurser

Hej alla glada dansare!


Nu är det ny termin och det innebär nya danstillfällen! Denna termin kommer vi inte att erbjuda kurser som vanligt; vi har valt att bryta från det tidigare upplägget tills situationen med Corona blir bättre. Så vi kommer inte att erbjuda några kurser med tränare p.g.a. ekonomiska skäl.


Istället kommer vi erbjuda ett upplägg som är mer likt en studiecirkel, där vi som är arrangörer och hjälpdansare kommer visa upp och lära ut nya turer eller variationer. Majoriteten av tiden kommer vara fri dans men det är alltid fritt fram att hugga tag i någon av oss om man har någon fråga eller bara vill få tips eller något nytt att lära sig/jobba på.


Man måste anmäla sig med en partner som man kommer dansa med, vi kommer inte byta partners under tillfällena. Ifall du inte har någon danspartner direkt till hands, men vill komma på danstillfällena, så har det skapats ett fastnålat inlägg i Facebookgruppen “TLTH:s danskurser” där man kan efterlysa andra danssugna.


Vi undersöker även möjligheten att ta in en extern tränare en eller två tillfällen under terminens gång för lite mer proffsig utlärning. Vi håller er uppdaterade om detta!


Pris: 100 kr

Plats: Gasquesalen, Kårhuset

Antal tillfällen: 10

Datum: oktober: 4, 11, 18; november: 1, 8, 15, 22, 29; december: 6, 13

Tid: 14:00 - 16:00

Anmälan här


Vi hoppas att ni är lika taggade på denna danstermin som vi är, trots de ändringar som har behövt göras. Vi ses i Gasquesalen!


Betalning

Betalning sker till Teknologkårens Bg: 985-34 90. Pengarna ska vara kåren tillhanda före första danstillfället.