Bugg

I höst kommer vi hålla två buggkurser, en grundkurs och en fortsättningskurs.

Kurserna hålls på söndagar under totalt nio tillfällen med start den 6e oktober. Under fortsättningskursen lärs nya turer ut, så du har nya saker att se fram emot även om du gått den tidigare!

Kurserna har sina tillfällen (9 st) följande datum:

  • Oktober: 6, 13, 20
  • November: 3, 10, 17, 24
  • December: 1, 8 (eventuellt mysfox)
  • kl 15.30-17.15 för nybörjare.
  • kl 13.30-15.15 för fortsättning.

Den 20e Oktober börjar kurserna senare pga att högskoleprovet håller till i salen under dagen. Fortsättningkursen kommer då börja 17.00 och grundkursen 19.00

Den 10e November så kommer vi att vara i KC:I. Närmsta ingång är ingång B och vi kommer att finnas på plats för att släppa in folk. Tiderna är som vanligt.


Om önskemål finns kan det sista buggtillfället bli mysfox istället. Det kommer i så fall vara ett lite längre tillfälle den 8e december. då kommer vi hålla på 13.45-16.45 och börjar helt från början. Om vi istället fortsätter med bugg det tillfället blir tiderna som vanligt.

Plats: Gasquesalen

Alla våra kurser leds av danstränare som har blivit utbildade av Svenska dansportförbundet.

Terminen avslutas med en sittning där vi äter god mat och dansar tillsammans.

Mysfox

Mysfox är en modernare variant av den klassiska foxtroten, man dansar nära varandra till lugn musik och mycket handlar om musikanpassning och känsla. Ute på dansgolven brukar buggen blandas med lugnare fox och det kommer även ske på danssittningen.

Kostnad och anmälan

För medlemmar i Teknologkåren kostar grund- och fortsättningskurserna 380 kr, för medlemmar i AF/Nation 480 kr och för övriga 580 kr.

Betalning sker till Teknologkårens Bg: 985-34 90. Märk med namn och vilken kurs du är anmäld till. Pengarna skall vara kåren tillhanda före första kurstillfället.

Anmälan till grundkursen: https://forms.gle/VGpSsvCrZ77PN5qC7

Anmälan till fortsättningskursen: https://forms.gle/XLxByzybEcmrtF529


Vid frågor, tveka inte att maila vår dansmästare Sofie på sofie.nilsson.1317@student.lu.se.