Bugg

I vår kommer vi som vanligt hålla i två buggkurser, en grundkurs och en fortsättningskurs. Under fortsättningskursen varieras vilka turer som lärs ut varje termin, så du har nya saker att se fram emot även om du gått den tidigare!


Anmälningsformulär till grundkursen finns här.

Anmälningsformulär till fortsättningskurs finns här.

Praktisk information

Plats: Gasquesalen i kårhuset

Terminsstart: Söndagen den 11:e februari

Tid - grundkurs: Söndagar 13:30-15:15

Tid - fortsättningskurs: Söndagar 15:30-17:15

Antal tillfällen: 9st

OBS: Det kommer vara uppehåll den 10/3 p.g.a. LTH:s inläsningsvecka, samt på påskafton den 31/3.

Sista tillfälle: 28/4.


Alla våra buggkurser leds av danstränare som har blivit utbildade av Svenska dansportförbundet.

Terminen avslutas med en sittning där vi äter god mat och dansar tillsammans!

Modernfox

Det sista kurstillfällena för de båda kurserna kommer då slås ihop till ett enda tillfälle och där kommer det att läras ut modernfox helt från grunden. 

Modernfox är en modernare variant av den klassiska foxtroten, man dansar nära varandra till lugn musik och mycket handlar om musikanpassning och känsla. Ute på dansgolven brukar buggen blandas med lugnare fox och det kommer även ske på danssittningen.

Kostnad och anmälan

För medlemmar i Teknologkåren kostar grund- och fortsättningskurserna 450 kr, för medlemmar i Studentlund 550 kr och för övriga 650 kr.

Betalning sker till Teknologkåren via swish till 123 285 76 47, se till att markera betalningen med vilken kurs du anmäler dig till (grund eller fortsättning) samt i vilken organisation du är medlem i (TLHT, studentlund, övrigt) i meddelandet. Kan du inte betala med swish, hör av dit till dansmastare@tlth.se så kan vi lösa betalning på ett annat sätt. Pengarna skall vara kåren tillhanda före första kurstillfället.


Anmälningsformulär till grundkurs hittar du här

Anmälningsformulär till fortsättningskurs hittar du här